6 januari 2019

CD&V-team Maldegem

 

Zowel in gemeenteraad als in BCSD zal onze ploeg veel dynamiek, positivisme en inhoud aan de dag leggen. Vanuit de gemeenteraad zal de Maldegemnaar steeds kunnen rekenen op onze inzet en op onze constructieve houding: wat goed is voor de Maldegemnaar zal onze steun krijgen en waar een andere aanpak aangewezen is zal door onze kritische bril bekeken worden. We zullen al onze ervaring, dossierkennis en voorstellen aanwenden om onze mooie gemeente nog beter uit te bouwen.

Vanzelfsprekend blijven we ook overal present, zichtbaar en steeds midden de mensen. Iedereen kan ons contacteren. Voor al uw opmerkingen, suggesties, vragen: info@maldegem.cdenv.be. Onze raadsleden staan steeds paraat en ter beschikking.

Op het CD&V-nieuwjaarsontbijt – zondagvoormiddag 27 januari 2019 in Gasthof Sint-Marie -zullen we aan onze leden en sympathisanten de toekomstplannen voor CD&V Maldegem toelichten. Iedereen is er van harte welkom. Meer info via www.maldegem.cdenv.be.

 

Volg mij ook via

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. 

Mijn favoriete song van het moment

Bezoek het Vlaams Parlement

Wil je met je klas, vereniging of organisatie een bezoek brengen aan het Vlaams Parlement? Aarzel niet om mij te contacteren via valerie.taeldeman@vlaamsparlement.be zodat ik het nodige kan doen.

Koepelzaal Vlaams Parlement