18 november 2014

Gas en elektriciteit: durf vergelijken!

 

De campagne loopt van 17 tot en met 28 november 2014. De gemeenten Aalter, Assenede, Eeklo, Kaprijke, Knesselare, Maldegem, Nevele, Sint-Laureins, Waarschoot, Wachtebeke en Zomergem ondersteunen de campagne. Inwoners worden aangemoedigd om naar de adviesmomenten van Woonwijzer Meetjesland te gaan. ‘De vorige campagne was een zeer groot succes. In twee weken tijd hebben toen 853 gezinnen hun energiefactuur laten bekijken door de adviseurs van Woonwijzer. Veranderen van leverancier is zeer eenvoudig maar we zien dat veel mensen eerst nog eens een betrouwbaar advies willen vooraleer de stap te zetten.’

Tijdens de adviesmomenten van de Woonwijzer kunnen inwoners zonder afspraak bij een woonadviseur terecht. De adviseur zal de leveranciersvergelijking uitvoeren en het resultaat met u bespreken. Je krijgt ook uitleg over hoe je kunt veranderen van leverancier. Breng zeker uw laatste jaarafrekening en voorschotfactuur van elektriciteit en aardgas mee.

Info over de adviesmomenten vindt u op www.woonwijzermeetjesland.be of via 09 378 61 70. Wenst u meer informatie over de leveranciersvergelijking en besparen op jouw energiefactuur? Neem dan zeker eens een kijkje op www.energiebesparenmeetjesland.be. Dankzij de steun van Vlaanderen, de provincie en de aangesloten lokale besturen is de dienstverlening van Woonwijzer Meetjesland volledig gratis.

 

 

Volg mij ook via

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. 

Mijn favoriete song van het moment

Bezoek het Vlaams Parlement

Wil je met je klas, vereniging of organisatie een bezoek brengen aan het Vlaams Parlement? Aarzel niet om mij te contacteren via valerie.taeldeman@vlaamsparlement.be zodat ik het nodige kan doen.

Koepelzaal Vlaams Parlement