10 april 2018

Speelterrein Strobrugge geopend

 

Onder een stralende lentezon werd het nieuwe speelterrein op de hoek van de Lievebarm en Strobrugge officieel geopend. Initiatiefnemers Kelly en Leen legden hun idee om het braakliggend groengebied van 710 vierkante meter om te vormen tot een speelterrein. De eigenaars, zussen Bertha en Charline De Vreeze, waren meteen enthousiast over het idee en stelden met veel plezier hun terrein ter beschikking. Er werd een overeenkomst afgesloten voor kosteloos gebruik, waarbij het gemeentebestuur het engagement opneemt om het terrein een regulier onderhoud te geven van 13 beurten op jaarbasis.  Verder werden er nieuwe zitbanken en voetbaldoelen geplaatst op het terrein, dat volledig genivelleerd en opnieuw ingezaaid is. 

Een dikke merci aan de buurt, de Jeugddienst, de Groendienst en de eigenaars van het terrein en veel plezier gewenst aan de kinderen die er voluit zullen spelen en ravotten.

 

Volg mij ook via

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. 

Mijn favoriete song van het moment

Bezoek het Vlaams Parlement

Wil je met je klas, vereniging of organisatie een bezoek brengen aan het Vlaams Parlement? Aarzel niet om mij te contacteren via valerie.taeldeman@vlaamsparlement.be zodat ik het nodige kan doen.

Koepelzaal Vlaams Parlement